WINNEN

Meer tips om te winnen

  1. Ontvang gratis krasloten en win mooie geldprijzen
  2. Slaag voor een gratis quiz  en maak kans op een iPad 3
  3. Speel gratis online bingo en win

Winnen 24/7 - Win geld met gratis krasloten!

Het valt ons op dat de aanbiedingen voor gratis krasloten erg populair zijn onder bezoekers van winnen247.nl. Vandaar dat we op deze pagina extra uitleg geven over het gratis spelen van online krasloten en hoe jij voor maar liefst €25 aan gratis krasloten kunt ontvangen.

Over “gratis krasloten”:

Geld winnen met gratis krasloten!

Winnen met gratis online krasloten is heel simpel en is in 4 stappen uit te leggen.

1. Je selecteert een aanbieding hieronder door op de desbetreffende banner te klikken.

2. Je wordt automatisch doorgestuurd naar een website waarop je online krasloten kunt spelen. Hier klik je op ‘Speel Nu’.

3. Er opent een nieuw venster. Kies om te spelen voor “Echt geld” en registreer gratis een account..

4. Nadat je een account hebt aangemaakt (2 minuten werk) kun je inloggen. Vervolgens krijg je 2 keuzes: 100% bonus of €5 gratis. Kies voor de €5 gratis en het geld staat meteen op jouw account. Veel plezier met gratis krassen en winnen!  

 

Verschillende aanbieders van gratis online krasloten.

Hieronder staan 5 verschillende aanbiedingen. Bij iedere aanbieder van online krasloten kun je zonder zelf te storten €5 aan gratis krasloten ontvangen. Klik op de banner van jouw keuze en volg de bovenstaande stappen. Je kunt al gratis online krassen binnen 3 minuten!

 

1. 888Play

 

2. Safari Scratch

 

3. Extraspel

 

4. TopScratch

 

5. CrazyScratch

 

6. PrimeScratch

Over “gratis krasloten” via winnen247.nl

Op deze pagina kun je 5 verschillende aanbieders vinden van gratis online krasloten. Bij alle aanbieders kunnen nieuwe spelers zonder zelf geld in te leggen €5 aan gratis krasloten ontvangen. Met deze €5 gratis is het mogelijk om de online krasspelletjes te spelen en geld te winnen. Om te mogen spelen moet je minimaal 18 jaar oud zijn.

Winnen247.nl biedt zelf geen gratis krasloten aan. Bij vragen omtrent de spellen of andere zaken met betrekking tot de online krasloten raden wij aan om contact op te nemen met de support van de desbetreffende krasloterij. Deze support is 24 uur per dag bereikbaar en in de meeste gevallen kan dit gewoon in het Nederlands.

Topscratch
Geld winnen met krasloten bij Crazyscratch
PrimeScratch
Extraspel
888Play